«Razom з AMIC»: Мережа АЗС АМІК Україна та благодійний фонд «Razom for Ukraine» об’єднали зусилля для доставки гуманітарних вантажів ЗСУ

2022-12-23

Наша мережа АЗС АМІС Energy передала 20 тис літрів пального благодійному фонду “Razom” для доставки засобів тактичної медицини та зв’язку українським захисникам і захисницям, а також гуманітарних вантажів у прифронтові населені пункти водіями фонду.


Наша компанія передала 20 паливних карток з грошовим лімітом в 50 тис грн кожна, що становить близько 20 тис літрів пального і в сумі складає 1 мільйон гривень. Картки дозволять водіям Razom отримати будь-яке пальне на кожній АЗС АМІК по всій Україні. Завдяки цьому гуманітарні вантажі та необхідне обладнання будуть максимально оперативно доставлятися у деокуповані міста і села, а благодійний фонд зможе акумулювати більше коштів на інші потреби, не витрачаючи гроші на пальне.


В листопаді поточного року ми підписали меморандум про співпрацю і партнерство з Razom. Це стало початком спільного благодійного проекту «Razom з AMIC». Передача пального стала першим етапом цього проекту. Ми плануємо співпрацювати з Razom далі по іншим пріоритетним напрямкам: забезпечення логістики гуманітарної допомоги, підтримка соціальних проектів та проведення спільних благодійних акцій.