Понад пів мільярда AMIC ENERGY в Україні сплатила до бюджету України за I квартал 2024 року

2024-05-20

Кожна копійка, кожна гривня, вкладена в бюджет, стає кроком у напрямку зміцнення оборони України та підтримки територій, що постраждали від військової агресії.

У 1му кварталі 2024 року AMIC ENERGY в Україні віддає належне як будь-який чесний бізнес, перерахувавши до бюджетів різних рівнів – 0,587 млрд грн податків, з яких податки при імпорті склали 521 млн грн.

Таких результатів вдалося досягти попри те, що 19 АЗС продовжують бути на тимчасово окупованих територіях чи території активних бойових дій, а 11 АЗК наразі не працюють як наслідок військової агресії.

За кожного співробітника AMIC ENERGY в Україні у 1му кв 2024 року сплачено 25 886 грн податків, що на 15,8% вище, ніж за аналогічний період минулого року. Це не просто цифри, це підтвердження стабільного доходу українців та свідчення про наповнення бюджету країни через збір на обов'язкове державне пенсійне страхування, податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

Безперечно, у цьому контексті особливе значення має благодійна допомога, що додатково спрямовується на підтримку постраждалих територій України та Сил Оборони та Безпеки. AMIC ENERGY розуміє важливість своєї ролі у забезпеченні захисту країни та продовжує активно брати участь у цьому процесі.

Компанія продовжує свою місію сприяння економічному розвитку та зміцненню обороноздатності України через відповідальну сплату податків та активну соціальну позицію. Нагадаємо, що наразі австрійська мережа АЗС AMIC ENERGY активно підтримує ЗСУ, забезпечуючи захисників та захисниць дронами DJI MAVIC 3 в рамках ініціативи «MAVIC від AMIC»: СОТНІ ДРОНІВ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ та вже було передано понад 125 розвідувальних дронів DJI MAVIC 3 загальною вартістю більше 12 млн гривень до майже 100 військових частин ЗСУ. Окрім того, за підтримки Посольства Австрії в Україні організовано “12 Тиждень австрійського кіно”, в рамках якого дохід від продажу квитків буде спрямовано AMIC ENERGY на підтримку України у боротьбі з країною-агресором.