MAVIC від AMIC: Мережа АЗС AMIC ENERGY та БФ Dignitas оголошують спільну благодійну ініціативу на закупівлю Сотні дронів DJI MAVIC 3

2023-08-11

Українці невпинно допомагають Збройним Силам України. Разючі та важливі зусилля з боку населення, не залишають байдужим і бізнес. Та попри регулярні збори та допомогу, потреба у дронах для фронту залишається однією із найактуальніших.

Австрійська мережа АЗС AMIC ENERGY та благодійний фонд Dignitas оголошують про запуск спільної благодійної ініціативи – «MAVIC від AMIC».

В рамках благодійної ініціативи «MAVIC від AMIC» 5 гривень за кожного клієнта, що заправить автомобіль будь-яким видом бензину або дизельним пальним, будуть перераховані ПІІ «АМІК УКРАЇНА» на закупівлю дронів DJI MAVIC 3 для потреб ЗСУ. Мета благодійної кампанії – забезпечити захисників та захисниць Збройних Сил України сотнями дронів.

«Ми розуміємо, що технології у війні відіграють велике значення, тому Україна повинна бути на крок попереду країни-окупанта. Дрони – це очі українських захисників: від збору даних та виявлення цілей до забезпечення переваги на полі бою. І бізнес має допомогти Україні повернути власні території, жертвуючи саме технікою, та при цьому, зберігаючи найцінніше, – життя українських військових. Забезпечимо дронами ЗСУ, щоб крізь технологічні очі побачити беззаперечну Перемогу України. Тому раді оголосити про початок благодійної ініціативи у партнерстві з Dignitas Fund» — зазначив Гюнтер Маєр, керуючий директор AMIC ENERGY.

«Доки наші військові зосереджені на захисті наших життів, ми маємо щоденно допомагати їм,» - каже Люба Шипович — засновниця благодійної організації Dignitas Fund. «Наша мета - технологічне забезпечення армії й навчання військових. У 21 столітті ми не повинні воювати так, як у першій світовій війні. На перше місце мають вийти технології, а не боротьба ціною людських життів.»

Продовжуємо підтримувати Збройні Сили України та не дамо ворогу сховатися!

Заїжджай на AMIC ENERGY та сприяй Перемозі разом з нами!

Офіційні правила.

Офіційна сторінка ініціативи «MAVIC від AMIC»..