Австрійський бізнес підтримує ЗСУ: AMIC ENERGY укомплектували тренувальний табір 3 штурмової

2024-04-23

Сьогодні сили усіх українців, і не тільки, спрямовані на підтримку армії. Бізнес теж не відстає, адже, щоб спокійно працювати у країні — спочатку треба перемогти ворога. А як саме це зробити краще, а ніж якісно та професійно підготувати наших військових до бою? Саме вкладаючи у тренувальні табори — ти вкладаєш у майбутнє сильної та підготовленої України.

Зокрема, австрійська мережа АЗС AMIC ENERGY теж підтримує цей напрям забезпечення Збройних сил України, а саме: тренувальний табір Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ.

До переліку наданої допомоги увійшли: гранати та кулі страйкбольні, сейфи для зберігання зброї, засоби для чистки зброї, автомобільні шини, вогнегасники, та багато іншого обладнання. Загальний розмір допомоги наразі склав 550 708,21 гривень.


"AMIC ENERGY завжди оперативно реагує на потреби українського суспільства аби пришвидшити перемогу України над країною-агресором”, сказав генеральний директор “АМІК Україна”, Аудрис Стропус. “Вкладаючи у навчання військових - ми зберігаємо не одне життя українського захисника, які так сміливо боронять країну, і ми вдячні ЗСУ та пишаємося можливістю підтримувати українську армію, допомагати та захищати країну від зовнішньої агресії”.

До того ж компанія забезпечує пальним військових 3 ОШБр на щомісячній основі.

Нагадаємо, що AMIC ENERGY активно підтримує ЗСУ, забезпечуючи захисників та захисниць дронами DJI MAVIC 3 в рамках ініціативи «MAVIC від AMIC»: СОТНІ ДРОНІВ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ та вже було спрямовано понад 125 розвідувальних дронів DJI MAVIC 3 загальною вартістю більше 12 млн гривень до майже 100 військових частин ЗСУ. Окрім того, за підтримки Посольства Австрії в Україні організовано “12 Тиждень австрійського кіно”, в рамках якого дохід від продажу квитків буде спрямовано AMIC ENERGY на підтримку України у боротьбі з країною-агресором.

З початку повномасштабного вторгнення ПІІ «АМІК УКРАЇНА» забезпечила підтримку Уряду та народу України, військових підрозділів Сил Оборони та Безпеки, різних державних інституцій, благодійних організацій та персонал у найскрутніші моменти історії країни на суму більше 106 млн гривень, в т.ч. передано майже 400 тис. літрів пального, понад 65 одиниць спеціальних військових пристроїв, апаратний комплекс придушення каналів управління БПЛА ANTIDRON KVSG 6+, військовий одяг та бронежилети, майже 200 туристичних обігрівачів, автомобілі, універсальні мобільні батареї Hama Supreme тощо.

Також в рамках благодійної ініціативи «Незламна кава» частина прибутку з продажу гарячих напоїв на АЗС AMIC ENERGY перераховує на відновлення та/чи забезпечення Херсонської, Луганської, Донецької та Запорізької областей. AMIC ENERGY оперативно реагує на потреби українського суспільства на шляху до перемоги України над країною-агресором.