AMIC ENERGY у новому форматі: оновлення інтер’єру АЗС з дизайном у стилі LOFT

2024-01-11

Австрійська мережа AMIC ENERGY зустрічає своїх клієнтів на АЗС з оновленим інтер’єром у стилі LOFT, запрошуючи до неповторного комфорту, націленого на турботу та затишок. АЗС з новим дизайном розташована за адресою: вул. Терчинська 1-А, с. Дмитрівка Рівненської області.



Дана заправка наскільки популярна серед водіїв та мандрівників, що компанія вирішила зробити реновацію автозаправної станції у напрямку західного кордону країни, перетворивши на зручне місце зупинки. На АЗС реалізовано низку рішень, які дають змогу клієнтам не тільки заправити автівку якісним європейським пальним, а й комфортно перепочити у дорозі.



«Для нас вкрай важливо забезпечувати не лише європейським пальним, а ще й створити зручні умови для кожного нашого клієнта», каже Аудрис Стропус, Генеральний директор ПІІ «АМІК УКРАЇНА». «Сьогодні, усі АЗС AMIC ENERGY - це Пункти Незламності, що забезпечують теплом та комфортом у найскрутніші моменти. Тому, ми вирішили переглянути концепцію АЗС, щоб відвідувачі відчували себе затишно».



АЗС у Рівненській області стала першою з оновленим інтер’єрним рішенням. Більше того, новий дизайн вже впроваджено ще на 2 АЗС мережі у Хмельницькій та Волинській областях (автодорога М-12 Стрий-Тернопіль-Знам'янка км 276+760 та м. Нововолинськ відповідно). АЗС мають новий урбаністичний інтер’єр, що підкреслює новації, які започатковує компанія у роботі з клієнтами.



Окрім лаконічних природніх кольорів, AMIC ENERGY збільшує зону відпочинку для смачних та ситних зупинок як для дорослих, так і малечі. Тепер навігація по АЗС стала простішою, відпочинок ще більш комфортним, а всім відвідувачам завжди доступне найсмачніше фреш-меню FoodPoint, де кожен знайде щось для себе.


Чекаємо на AMIC ENERGY !