AMIC ENERGY та БФ Dignitas продовжують "MAVIC від AMIC" дронами з нічним баченням

2024-03-04

Продовжуємо з БФ Dignitas спільну благодійну ініціативу – «MAVIC від AMIC».

Наразі розпочато збір на 25 дронів DJI MAVIC 3T (Thermal), які дозволяють виявляти ворожий об’єкт навіть у нічний час або в умовах обмеженої видимості. Вони у рази підсилюють розвідну спроможність ЗСУ, не даючи ворогу сховатися. Окрім того, DJI MAVIC 3T - це потужний апарат, який може безперервно літати з однією батареєю до 45 хвилин.

Вартість 25 дронів DJI MAVIC 3T становить 5 млн гривень, які AMIC ENERGY профінансує завдяки підтримці клієнтів, адже за кожну заправку клієнта на АЗС, компанія перераховує 5 грн на закупівлю дронів.

“Після двох років повномасштабного вторгнення, підтримка бізнесом країни не може зупинятись”, - каже генеральний директор “АМІК Україна”, Аудрис Стропус. “Ми постійно на зв’язку з військовими та дослухаємось до їхніх потреб. MAVICи з нічним баченням часто були в запитах від бригад”.

Як і раніше, мета благодійної ініціативи «MAVIC від AMIC» забезпечити захисників та захисниць Збройних Сил України сотнями дронів. Таким чином компанія продовжує бути у лаві українських бізнесів, які активно підтримують країну.

Нагадаємо, що 8-го лютого AMIC ENERGY та благодійний фонд Dignitas завершили передачу першої партії у 100 дронів. Завдяки надзвичайній підтримці наших клієнтів, AMIC ENERGY профінансувала 7 600 000 гривень та успішно передала розвідувальні дрони DJI MAVIC 3 у понад 80 військових частин.

Підтримати проєкт можна заправившись на усіх АЗС AMIC ENERGY бензином або дизельним пальним, а 5 гривень з кожного клієнта компанія перерахує на закупівлю сотні дронів DJI MAVIC 3 (різних варіацій) для ЗСУ.