100 ДРОНІВ «MAVIC ВІД AMIC» ДЛЯ ЗСУ ВЖЕ НА ПЕРЕДОВІЙ

2024-02-09

АЗС AMIC ENERGY та благодійний фонд Dignitas оголосили, що усі 100 дронів DJI MAVIC 3 передані ЗСУ та успішно виконують бойові задачі на лінії фронту.

8 лютого австрійська мережа АЗС AMIC ENERGY та благодійний фонд Dignitas оголосили про завершення передачі 100 розвідувальних дронів у рамках благодійної ініціативи «MAVIC від AMIC». Українці продовжують виявляти безперервну підтримку Збройним Силам України, а компанія AMIC ENERGY та благодійний фонд Dignitas продовжують свою місію та надають необхідну допомогу. Загалом, завдяки надзвичайній підтримці клієнтів, мережа АЗС спрямувала майже 8 млн гривень на придбання 100 дронів DJI MAVIC 3 для Збройних Сил України.

"Ми вдячні нашим клієнтам і партнерам за їхню підтримку в цій благодійній ініціативі", - зазначив генеральний директор AMIC UKRAINE, Аудрис Стропус. "Передача перших 100 дронів відображає нашу спільну відданість захисту країни та підтримці Збройних Сил України. Крім того, поспілкувавшись з військовими, ми краще зрозуміли, які потреби наразі актуальні, та спробуємо забезпечити ці запити.” Як зазначено на офіційних сторінках компанії у соціальних мережах, Аудрис Стропус неодноразово відвідував військові полігони операторів БпЛА, аби протестувати MAVICи, спілкуючись з військовими про дрони та інші потреби у захисті України.

Мережа АЗС AMIC ENERGY разом з фондом поступово передавали дрони військовим, у міру їх надходження в Україну. Так перша партія у 25 мавіків була передана до 15 листопада минулого року, наступна у 50 - на початку поточного року та станом на зараз усі 100 дронів вже доукомплектували більше 80 військових підрозділів Сил Безпеки й Оборони.

Компанія AMIC ENERGY обіцяє продовжувати свою підтримку України в усіх напрямках і натякає на продовження благодійної ініціативи «MAVIC від AMIC».

Нагадаємо, що ініціатива «MAVIC від AMIC» стартувала минулого року, де за кожен чек від заправки бензином або дизельним пальним на АЗС мережі AMIC ENERGY 5 гривень спрямовується на закупівлю дронів DJI MAVIC 3. Додаткову інформацію про умови збору можна знайти на офіційній вебсторінці присвяченій благодійній ініціативі.